top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Δελτίο Τύπου για τα αναδρομικά

Έγινε ενημέρωση: 3 Νοε 2020

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ / ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι η Ένσταση/Αίτηση Θεραπείας αφορά τα αναδρομικά του 11μήνου για τις κύριες συντάξεις και μόνο για τους νόμους 4051 και 4093 του 2012. Όσοι συνάδελφοι εκτιμούν ότι έχουν γίνει λάθη μπορούν να καταθέσουν ένσταση ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Μπαίνουμε στη σελίδα του e-EFKA (www.efka.gov.gr).

  2. στη μπάρα πάνω επιλέγουμε συνταξιούχοι και κάνουμε κλικ.

  3. εμφανίζεται ένα παράθυρο που μας δίνει την επιλογή Ένσταση/Αίτηση Θεραπείας και κάνουμε κλικ.

  4. συνεχίζουμε με τους κωδικούς του taxisnet.

  5. εμφανίζεται η οθόνη με τα στοιχεία μας.

  6. επιλέγουμε νέα αίτηση συμπληρώνουμε τα στοιχεία που μας ζητά και πληκτρολογούμε το κείμενο: Παρακαλούμε να επανεξετάσετε το ποσό των αναδρομικών που μου καταβλήθηκαν στις 29/10/2020 με τη σύνταξη Νοεμβρίου, επειδή σύμφωνα με τα μηνιαία ενημερωτικά που έχω στην κατοχή μου προκύπτει διαφορά σε βάρος μου.

  7. Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία κάνοντας κλικ στην υποβολή αίτησης.

Σημείωση: οι συνάδελφοι που υπέβαλλαν αίτηση συνταξιοδότησης το χρονικό διάστημα 2015-2016 δε χρειάζεται να κάνουν αίτηση γιατί σύμφωνα με επικοινωνία που είχαμε με το Διοικητή του ΕΦΚΑ είναι τεχνικό το ζήτημα και θα αποκατασταθεί με τη σύνταξη του Δεκεμβρίου.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Δελτίο Τύπου 2/3/2023

Δελτίο Τύπου Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ εκφράζει τη θλίψη του για το τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Το τραγικό δυστύχημα δεν είναι αποτέ

bottom of page