top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Απεργιακές Συγκεντρώσεις των Συνταξιούχων

Αθήνα, 15-5-2017

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 18 Μαΐου  η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη Βουλή την νέα αντεργατική – αντισυνταξιουχική συμφωνία – το 4ο κατά σειρά μνημόνιο.

Έχουμε νέο σφαγιασμό των συντάξεών μας, για πολλοστή φορά:

-   Αυτόματο κόφτη στις ήδη πετσοκομμένες συντάξεις μας, -   Εφαρμογή της «προσωπικής διαφοράς» που σημαίνει περικοπή στις υπάρχουσες συντάξεις μας έως και 18%, -   Μείωση έως και κατάργηση του οικογενειακού επιδόματος από 1-1-2019, -   Νέα μείωση του αφορολόγητου -   Μας αποκλείουν από την υγεία, πρόνοια και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

ΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ: ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ

Καλούμε όλους τους συναδέλφους-συνταξιούχους:

                                ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ Στην πανσυνταξιουχική συγκέντρωση την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 Μαΐου  ώρα 10 π.μ στην Πλατεία ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (στο Δημαρχείο Αθήνας)

                                                και στην

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την ΠΕΜΠΤΗ 18 Μαΐου  ώρα 10 π.μ στην Πλατεία ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (στο Δημαρχείο Αθήνας)

Να παλέψουμε για την ανατροπή των αντεργατικών – αντισυνταξιουχικών – αντιλαϊκών μέτρων. Να προασπίσουμε την ζωή μας, την ζωή των παιδιών και των εγγονιών μας.

                          Το Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Δελτίο Τύπου 2/3/2023

Δελτίο Τύπου Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ εκφράζει τη θλίψη του για το τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Το τραγικό δυστύχημα δεν είναι αποτέ

bottom of page