• ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Αναδρομικά της Επικουρικής

Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ, μετά από έγκυρες πληροφορίες, ενημερώνει τα μέλη του ότι τα αναδρομικά που αφορούν στην ειδική εισφορά αλληλεγγύης στην επικουρική σύνταξη, θα αποδοθούν περίπου στις 20 ΙΟΥΛΙΟΥ, σε όσους τα δικαιούνται.

Καλούμε τους συναδέλφους συνταξιούχους να έχουν εμπιστοσύνη στο Σύλλογο, να μην παρασύρονται από αυτούς που στο παρελθόν έχουν βάλει πλάτη να "περάσουν" οι αντιλαϊκές-αντισυνταξιουχικές πολιτικές, που σήμερα ζούμε τα αποτελέσματά τους. Αυτοί οι ίδιοι συνεχίζουν την ίδια πρακτική αποπροσαντολίζοντας τους συνταξιούχους.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ δεν κοροϊδεύει τους συνταξιούχους αλλά αγωνιστικά, με όλο το ταξικό συνταξιουχικό κίνημα της χώρας,  διεκδικεί τη λύση των προβλημάτων μας. 

                                     Το Γραφείο Τύπου

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Δελτίο τύπου για την απόφαση του ΣτΕ

Η απόφαση του ΣτΕ είναι επιζήμια για τους συνταξιούχους και δίνει στην κυβέρνηση αυτό που ήθελε. Νομιμοποιεί όλες τις περικοπές που έγιναν από το 2010 μέχρι σήμερα. Όλοι οι νόμοι από τον 2084/92 (ν. Σ

Τιμολόγιο Προσωπικού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Η Διοίκηση της ΔΕΗ, που με την κατά βάση σύμφωνη γνώμη των εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ, ειση

ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
210-5249317, 210-5232602 | Αριστοτέλους 11-15

 

Copyright © 2019 pasas-deh.gr