top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Έγινε ενημέρωση: 29 Οκτ 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Ο Σύλλογός μας σε όλη την πορεία του λειτουργεί με αποκλειστικό κριτήριο τα συμφέροντα των συναδέλφων και ακολουθεί τη γραμμή της αγωνιστικής διεκδίκησης και της στήριξης του εργατικού λαϊκού κινήματος. Ταυτόχρονα, μέσα από την πολιτιστική και την ψυχαγωγική δραστηριότητά του, δίνει δυνατότητα στα μέλη του να γυμναστούν, να μάθουν τις νέες τεχνολογίες και γενικότερα να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Φέτος ο ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ προγραμματίζει για τα μέλη του:

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Στη σημερινή εποχή είναι σημαντικό να γνωρίζουμε βασικές έννοιες της τεχνολογίας, από κοινού με απλές δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, κινητών, ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε, να κάνουμε αγορές, να πληρώνουμε λογαριασμούς κλπ.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Άμεσος στόχος της πρωτοβουλίας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα στα μέλη του Σωματείου να καλλιεργήσουν την αγάπη για την μουσική, αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Ταυτόχρονα θα είναι μια όμορφη συλλογική δραστηριότητα μέσα στο χώρο του Σωματείου, η οποία θα φέρνει τα μέλη του Σωματείου πιο κοντά μέσα από το τραγούδι και την μουσική. Επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε μουσική ομάδα του Σωματείου , που θα συμβάλλει στην ψυχαγωγική και πολιτιστική δραστηριότητα οργανώνοντας μουσικές εκδηλώσεις.

Για τη συμμετοχή στο μάθημα δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ

Η κεραμική είναι η τέχνη που ξεκίνησε από το πιο βαθύ χάραμα του χρόνου και που χαρακτήρισε τον πολιτισμό της κάθε εποχής.

Σκοπός των μαθημάτων μας είναι να γνωρίσουμε καλύτερα αυτήν την τέχνη και τις τεχνικές της. Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα ώστε να μας εφοδιάσουν με όλες τις απαραίτητες πρακτικές γνώσεις σχετικά με την κατασκευή διαφόρων χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων από πηλό, με τα χέρια ή με τη χρήση καλουπιών και ειδικών εργαλείων. Επίσης να μάθουμε τους τρόπους διακόσμησης και τα χρώματα, τις μεθόδους και τις τεχνικές ψησίματος, τα υαλώματα με την επιλογή κατάλληλων εργαλείων.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στόχος αυτού του προγράμματος άσκησης είναι η βελτίωση της δύναμης του κορμού, των άνω και κάτω άκρων, της ισορροπίας καθώς και της ευλυγισίας και του συντονισμού του σώματος.

Οι συμμετέχοντες σε αυτό το πρόγραμμα μπορεί να είναι σε διαφορετικά επίπεδα λειτουργικότητας. Οι ασκήσεις θα προσαρμόζονται και θα δίνονται παραλλαγές, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Συνεχίζονται και φέτος τα μαθήματα ζωγραφικής.

Εκτιμάμε ότι όλες οι δραστηριότητες που προγραμματίσαμε θα βρουν ανταπόκριση. Είναι όμορφες συλλογικές δραστηριότητες που θα γίνονται στο χώρο του Συλλόγου, θα μας φέρουν πιο κοντά και θα μας δώσουν τη χαρά της δημιουργίας.

Όλες οι δραστηριότητες απευθύνονται σε όλους τους συναδέλφους, δεν είναι απαραίτητη η εμπειρία ή η γνώση για οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Για όποια δραστηριότητα ενδιαφέρεσθε, μπορείτε να δηλώσετε στα τηλέφωνα του Συλλόγου: 2105249317 και 2105232602 και στο e-mail του Συλλόγου: pasasdeh@otenet.gr καθημερινά από τις 10.00πμ έως τις 13.00μμ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

1. Γυμναστική Δευτέρα και Παρασκευή 11.00-13.00

2. Πληροφορική Τρίτη 11.00-13.00

3. Ζωγραφική Τετάρτη 11.00-13.00

4. Κεραμική Πέμπτη 11.00-13.00

5. Μουσική Πέμπτη 15.00-17.00

Σημείωση: τα προγράμματα θα υλοποιηθούν με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα περιορισμού, λόγω κορονοϊού.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page