top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ του ΕΦΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 1 Αυγ 2019

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ


Σύμφωνα με απόφαση του ΕΦΚΑ, οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι της ΔΕΗ και τα μέλη της οικογένειάς τους θα πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

1. Να ζητήσουν την παράταση της ασφάλισης των μελών της οικογένειάς τους (σύζυγο-τέκνα)

2. Να συμπληρώσουν ΟΛΑ τα στοιχεία των μελών τους (άμεσα & έμμεσα) για την καταχώρησή τους στο web ΜΗΤΡΩΟ.

Ο Σύλλογος για την εξυπηρέτηση των μελών του, θα αποστείλει τα αντίστοιχα έντυπα με τις παρακάτω οδηγίες συμπλήρωσης.


ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (την συμπληρώνει ο άμεσα ασφαλισμένος)

Συμπληρώνει το ονοματεπώνυμό του, τον Αριθμό Μητρώου ΔΕΗ και στη στήλη ΑΜΚΑ (00) το ΑΜΚΑ του. Στη στήλη ΑΜΚΑ (01) το ΑΜΚΑ της συζύγου του, στη στήλη ΑΜΚΑ (21)του παιδιού του, στη στήλη ΑΜΚΑ (22) του δεύτερου παιδιού του κλπ. με την προϋπόθεση ότι είναι κάτω των 18 ετών, ή μέχρι 26 και σπουδάζει (εδώ απαιτείται βεβαίωση της Σχολής) ή είναι ΑΜΕΑ οπότε χρειάζεται βεβαίωση ΚΕΠΑ.

Στην απέναντι στήλη συμπληρώνει το σημερινό ονοματεπώνυμο της συζύγου, από κάτω το ονοματεπώνυμο του παιδιού ή των παιδιών του.

Συνημμένα υποβάλει και το εκκαθαριστικό της εφορίας.

Αίτηση μπορείτε να τυπώσετε από εδώ


ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (την συμπληρώνουν όλα τα μέλη)

Α. Ο ΑΜΕΣΑ ασφαλισμένος

Συμπληρώνει ΟΛΑ τα στοιχεία που του ζητούνται. Διευκρινίζουμε ότι στη στήλη «ΑΜ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ» συμπληρώνει τον αριθμό μητρώου του στη ΔΕΗ με δύο μηδενικά στο τέλος π.χ 13244-00 και το υπογράφει.

Αίτηση μπορείτε να τυπώσετε από εδώ


Β. Ο ΕΜΜΕΣΑ ασφαλισμένος (σύζυγος ή παιδί)

Στην πρώτη στήλη «ΑΜΚΑ» συμπληρώνετε το ΑΜΚΑ της συζύγου ή του παιδιού.

Στη δεύτερη στήλη «ΑΜΚΑ ΑΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ» συμπληρώνετε το ΑΜΚΑ του ΑΜΕΣΑ ασφαλισμένου.

Στη στήλη «ΑΜ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ» συμπληρώνετε τον αριθμό μητρώου στη ΔΕΗ με την προσθήκη στο τέλος (01) αν πρόκειται για τη σύζυγο π.χ 13244-01, ή (21) για το πρώτο παιδί π.χ 13244-21, ή (22) για το δεύτερο παιδί π.χ 13244-22κλπ.

Στη στήλη «ΕΠΩΝΥΜΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ» αφορά το επώνυμο της συζύγου πριν το γάμο και στην συνέχεια στη στήλη «ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ» το σημερινό επώνυμο.

Παρακάτω συμπληρώνετε ό,τι στοιχεία ζητούνται και το υπογράφετε. Σημειώνουμε ότι η χήρα ή ο χήρος είναι ΕΜΜΕΣΑ ασφαλισμένος και στο μητρώο της ΔΕΗ συμπληρώνει στο τέλος το (01)


Επισημαίνουμε ότι για κάθε ΕΜΜΕΣΟ μέλος χρειάζεται ξεχωριστή αίτηση (βγάζετε φωτοτυπία).

Σας ενημερώνουμε ότι και σ΄αυτή την αίτηση απαιτείται βεβαίωση της Σχολής για όσα παιδιά είναι άνω των 18 ετών και σπουδάζουν, ή είναι ΑΜΕΑ οπότε χρειάζεται βεβαίωση ΚΕΠΑ.

Αίτηση μπορείτε να τυπώσετε από εδώ


Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία και μαζέψετε όλα τα δικαιολογητικά, μας στέλνετε όλες τις αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά συστημένα στο Σύλλογο για να τα καταθέσουμε με ομαδική αίτηση.

Για κάθε απορία, να επικοινωνείτε με το Σύλλογο καθημερινά από τις 10.00 π.μ μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι στα τηλέφωνα 2105249317 και 2105232602.


ΣΗΜ.: Όσοι συνάδελφοι έχουν αποστείλει τα στοιχεία τους για το Web Μητρώο να αγνοήσουν την αίτηση καταχώρησης στοιχείων.


Το Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Βράβευση μαθητών και φοιτητών, που διακρίθηκαν στις σπουδές τους κατά το σχολικό και ακαδημαϊκό έτος 2023-'24

Βράβευση μαθητών και φοιτητών, παιδιών των εργαζομένων και συνταξιούχων της Επιχείρησης που διακρίθηκαν στις σπουδές τους κατά το σχολικό και ακαδημαϊκό έτος 2023-'23. Για να δείτε ή να κατεβάσετε την

Πρόγραμμα αγωνιστικών συγκεντρώσεων της ΣΕΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ –ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ Σωκράτους 23 – Αθήνα ΤΗΛ. (210) 52 01 573 - 52 29 442 E-m

bottom of page