top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Κατατέθηκε στη Βουλή το Νομοσχέδιο ενάντια στις διαδηλώσεις.

Σχετικά με το περιεχόμενο του Νομοσχεδίου για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, ο Σύλλογος εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι συνταξιούχοι και από την πείρα μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι με τη μαζική -αγωνιστική συμμετοχή μας στη δράση του εργατικού-λαϊκού-συνταξιουχικού κινήματος, λύσαμε προβλήματα και βελτιώσαμε τη θέση μας.

Το νομοσχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων που έφερε στη βουλή η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι αντιδραστικό στο σύνολό του και στόχο έχει να συκοφαντήσει συλλήβδην τους εργατικούς-λαϊκούς-αγώνες, να χειραγωγήσει συνειδήσεις κυρίως των νέων ανθρώπων ότι οι διαδηλώσεις, οι διεκδικήσεις είναι κάτι εγκληματικό.

Αντί η κυβέρνηση να σκύψει και να δώσει λύσεις στα προβλήματα των συνταξιούχων, που επί μια 10ετία έχουν υποστεί περικοπές στις συντάξεις τους πάνω από 40%, τώρα απαιτεί να μη διεκδικούμε και να μην αγωνιζόμαστε.

Καλούμε την κυβέρνηση να ακούσει τη φωνή των συνδικάτων, των μαζικών φορέων, των συνταξιούχων και να αποσύρει τώρα το νομοσχέδιο. Της κάνουμε γνωστό ότι αν δεν ακούσει τη φωνή μας και προχωρήσει στην ψήφισή του και αυτός ο νόμος θα έχει την κατάληξη που είχαν όλα τα αυταρχικά κατασταλτικά αντιλαϊκά νομοθετήματα. Να καταργηθεί στην πράξη.

Καλούμε τα μέλη να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση με μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 9 Ιουλίου, για να υπερασπιστούμε τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας. Να υπερασπιστούμε τη ζωή των παιδιών και των εγγονιών μας.

Στην Αθήνα στις 8μ.μ στο Σύνταγμα, στη Θεσσαλονίκη στις 8μ.μ στο Άγαλμα Βενιζέλου και σε όλες τις πόλεις που έχει διοργανωθεί.

Αθήνα,03-07-2020

Το Γραφείο Τύπου

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ

Η Κ.ΕΦ.ΕΠ του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ ανακοίνωσε τους υποψήφιους των εκλογών για τα Κεντρικά Όργανα του Συλλόγου. Αθήνα, 16/04/2024 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  No2 Συνεδρίασε σήμερα την 16η του μηνός Α

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ

Συνήλθε σήμερα η Κ.ΕΦ.ΕΠ του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  No1 Συνήλθε σήμερα την 4η του μηνός Απριλίου του έτους 2024 σε Σώμα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕΠ) του Σ

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Συνεδρίασε σήμερα 20/03/2024 το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ και αποφάσισε να προχωρήσουμε σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 27/03/2024, ημέρα Τετάρτη στην Αθήνα, στα

bottom of page