top of page

Καταγγελία του Συλλόγου για τα γεγονότα στην Καλαμιά Κοζάνης

Εικόνα συγγραφέα: ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
27 Μαΐ 2023
διαβάστηκε 1 λεπτά

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Το Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ ΔΕΗ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας στους κατοίκους της Καλαμιάς Κοζάνης, σε εργαζόμενους και συνταξιούχους που υπερασπίζονται τη ζωή τους, το περιβάλλον, φτηνή ενέργεια για το λαό ενάντια στην απολιγνιτοποίηση και τα σχέδια κυβέρνησης και επιχειρηματικών Ομίλων για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στην οικιστική ζώνη του χωριού με πολλαπλές συνέπειες στις συνθήκες διαβίωσής τους.

Η «πράσινη ανάπτυξη» δεν υπολογίζει ούτε τις αντιδράσεις των κατοίκων, ούτε την καταστροφή του περιβάλλοντος παρά μόνο τα κέρδη των εταιρειών!

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες!

Η Αστυνομία χτύπησε το λαό για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της εταιρείας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν κάτοικοι, μεταξύ των οποίων ένας σοβαρά καθώς και ο πρόεδρος του παραρτήματος Κοζάνης του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ Ψαλλίδας Χρήστος. Στη συνέχεια προχώρησε σε 6 συλλήψεις, τεσσάρων κατοίκων και δύο φοιτητών.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ ΔΕΗ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους κατοίκους της περιοχής, στους τραυματίες και ΑΠΑΙΤΕΙ την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων χωρίς να τους απαγγελθεί καμιά κατηγορία.

Αθήνα 26/5/2023

Το Γραφείο Τύπου


 
 
 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Κάτω τα χέρια από τους φαντάρους μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την απαράδεκτη και εκδικητική ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε: - στον στρατιώτη ΚΟΥΒΑΡΑ ΝΙΚΟ, Καταδρομέα επειδή μίλησε στο συλλαλητήριο Σωματείων Ιδιω

 
 
 
Εκδρομή στην Κρήτη

Ο ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ προγραμμάτισε 6ήμερη εκδρομή στην Κρήτη, τον Οκτώβρη από 27/10 – 1/11. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΤΗ 27/10 07.10’ Αναχώρηση για Χανιά με την SKY 08.10΄ Άφιξη-Επιβίβαση στο πούλμαν-Μονή Αγίας Τριά

 
 
 
Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ πάει διακοπές.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους οτι λόγω των καλοκαιρινών διακοπών τα Γραφεία του Συλλόγου μας θα παραμείνουν κλειστά από 3/8/2026 έως και 23/8/2026. Για έκτακτες περιπτώσεις να επικοινωνείτε με τα τηλέ

 
 
 

Σχόλια


logotypo_smalle.png
ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
210-5249317, 210-5232602 | Αριστοτέλους 11-15

 

Copyright © 2019 pasas-deh.gr

bottom of page