top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Ζήτω η 1η Μάη-Ημέρα της Παγκόσμιας Εργατικής Τάξης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για την πρωτομαγιά 2023


Πρωτομαγιά, μέρα μνήμης και τιμής στους αγώνες της εργατικής τάξης από το Σικάγο του 1886 για το 8ωρο που συνεχίστηκαν από τις χιλιάδες επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστές, για την απελευθέρωση του εργάτη από την καπιταλιστική εκμετάλλευση.

Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νέα γενιά αντιμέτωπους με την ακρίβεια, την ανεργία και την ανασφάλεια.

Σημαντικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες και στη χώρα μας με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη και στην Ευρώπη με μεγάλες απεργίες που δείχνουν τη δύναμη της εργατικής τάξης.

Ενώνουμε και πάλι τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στη Γαλλία, στη Βρετανία, τη Γερμανία, την Πορτογαλία και σε δεκάδες άλλες χώρες που εναντιώνονται με σκληρούς μαζικούς αγώνες, στην εκμετάλλευση και την αδικία.

Είμαστε και θα είμαστε στο δρόμο του αγώνα διεκδικώντας ό,τι μας έχει αφαιρεθεί και ό,τι απαιτείται από τον πλούτο που έχουμε παράξει για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Συμμετέχουμε μαζικά τη Δευτέρα 1η Μάη 2023, ώρα 11 το πρωί στο συλλαλητήριο των Σωματείων και Μαζικών Φορέων που θα γίνει στο Σύνταγμα.

Προσυγκέντρωση των συνταξιούχων στην Ομόνοια στις 10 το πρωί.

"ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ"


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ

Η Κ.ΕΦ.ΕΠ του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ ανακοίνωσε τους υποψήφιους των εκλογών για τα Κεντρικά Όργανα του Συλλόγου. Αθήνα, 16/04/2024 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  No2 Συνεδρίασε σήμερα την 16η του μηνός Α

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ

Συνήλθε σήμερα η Κ.ΕΦ.ΕΠ του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  No1 Συνήλθε σήμερα την 4η του μηνός Απριλίου του έτους 2024 σε Σώμα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕΠ) του Σ

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Συνεδρίασε σήμερα 20/03/2024 το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ και αποφάσισε να προχωρήσουμε σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 27/03/2024, ημέρα Τετάρτη στην Αθήνα, στα

bottom of page