top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Δελτίο Τύπου για την προσφορά του Συλλόγου στο ΤΑΠ/ΔΕΗ

Έγινε ενημέρωση: 8 Δεκ 2020

Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ, όπως έχει αποδείξει, αγωνίζεται με όλα τα μέσα για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα όλων των συνταξιούχων.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ στο ΤΑΠ/ΔΕΗ

Συνταξιούχοι και εργαζόμενοι καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις δυσκολίες και τις ελλείψεις στο Ασφαλιστικό σύστημα, τόσο στην Υγεία όσο και στις υπηρεσίες, επειδή η κυβέρνηση δε διαθέτει τα απαραίτητα κονδύλια.

Η κατάσταση στον ΕΦΚΑ/ΤΑΠ/ΔΕΗ έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ό,τι χαλάει δεν επισκευάζεται!!!

Για μεγάλο διάστημα το κτίριο της Μυλλέρου ήταν χωρίς ασανσέρ και αναγκάζονταν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι να ανεβαίνουν και 6 ορόφους με τα πόδια.

Μέτρα προστασίας (απολυμαντικά κλπ) ουσιαστικά δεν διατίθενται από τον ΕΦΚΑ.

Η απονομή εφάπαξ και επικουρικών συντάξεων καθυστερεί γιατί χάλασε το φωτοτυπικό!!!

Γι’ αυτό το λόγο από τον Αύγουστο του 2020 δεν έχουν διακινηθεί οι οριστικές αποφάσεις κύριας σύνταξης και οι απονομές λόγω χηρείας. Αν σ’ αυτήν την κατάσταση προσθέσουμε τα μέτρα λόγω κορονοϊού (εκ περιτροπής εργασία, τηλεργασία κλπ) η καθυστέρηση μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ συμμερίζεται την αγανάκτηση τόσο των συναδέλφων που περιμένουν το εφάπαξ και την επικουρική σύνταξη, όσο και τους εργαζόμενους που δεν έχουν τα μέσα για να δουλέψουν. Πήρε την απόφαση να διαθέσει το απαραίτητο ποσό για να φωτοτυπηθούν οι αποφάσεις κύριας σύνταξης (περίπου 10.000 αντίτυπα) για να προχωρήσουν οι απονομές εφάπαξ και επικουρικών σε όλους τους συνταξιούχους ανεξάρτητα από το σωματείο που ανήκουν.

Επίσης αποφάσισε την κάλυψη της δαπάνης για την επισκευή του φωτοτυπικού στη Μυλλέρου και τον εφοδιασμό με αντισηπτικά για την προστασία των εργαζομένων στο κτίριο.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ, όπως έχει αποδείξει, αγωνίζεται με όλα τα μέσα για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα όλων των συνταξιούχων.

Αθήνα, 30/10/2020

Το Γραφείο Τύπου

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ

Η Κ.ΕΦ.ΕΠ του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ ανακοίνωσε τους υποψήφιους των εκλογών για τα Κεντρικά Όργανα του Συλλόγου. Αθήνα, 16/04/2024 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  No2 Συνεδρίασε σήμερα την 16η του μηνός Α

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ

Συνήλθε σήμερα η Κ.ΕΦ.ΕΠ του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  No1 Συνήλθε σήμερα την 4η του μηνός Απριλίου του έτους 2024 σε Σώμα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕΠ) του Σ

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Συνεδρίασε σήμερα 20/03/2024 το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ και αποφάσισε να προχωρήσουμε σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 27/03/2024, ημέρα Τετάρτη στην Αθήνα, στα

bottom of page