top of page

Αναδρομικά από τα ειδικά επιδόματα.

  • Εικόνα συγγραφέα: ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
    ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
  • 23 Ιουλ 2021
  • διαβάστηκε 1 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τη συνάντηση με το Γενικό Διευθυντή ΑΝΠΟ


Αντιπροσωπεία του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ, μετά τη συνάντηση στις 5/7 με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ για τα αναδρομικά από τα ειδικά επιδόματα των εργαζομένων στην επιχείρηση, που σήμερα είναι συνταξιούχοι, συναντήθηκε στις 21/7 με το Γενικό Διευθυντή των Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης (ΓΔ/ΑΝΠΟ).


Ο Γενικός Διευθυντής, όπως και o Προέδρος της ΔΕΗ, ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης επειδή σχεδόν όλοι όσοι έχουν αποχωρήσει ήταν στο πλαφόν, εκτός ίσως από ορισμένες εξαιρέσεις, και επομένως δεν θα τους αποδίδονταν τα αναδρομικά που δικαιούνταν ακόμα και αν είχε ληφθεί μέριμνα στη ΣΣΕ.


Εμείς επιμείναμε ότι γνωρίζουμε τα στοιχεία αρκετών συναδέλφων που δεν ήταν στο πλαφόν και ενδεικτικά καταθέσαμε σχετική κατάσταση.

Αλλά ακόμα και ένας να δικαιούταν τα αναδρομικά θα έπρεπε να του είχαν αποδοθεί, για να μην υπάρχει άνιση μεταχείριση των εργαζομένων της περιόδου 1ος/2019 – 5ος/2020.


Ο ΓΔ/ΑΝΠΟ δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τα στοιχεία που καταθέσαμε, δεν δεσμεύτηκε όμως ότι θα δώσει λύση στο πρόβλημα.


Ο Σύλλογος θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το θέμα που έχει προκύψει με τα υπόψη αναδρομικά.


Επίσης, του θέσαμε το ζήτημα για το χρόνο στρατιωτικής θητείας των συναδέλφων της Σχολής Μαθητείας ΔΕΗ, για το οποίο δεν μας έδωσε σαφή απάντηση.


Καλούμε τους συνταξιούχους να έχουν εμπιστοσύνη και να συσπειρωθούν στο Σύλλογο.

Να μην παρασύρονται από τα σωματεία «ντίλερ» των μεγαλοδικηγορικών γραφείων.


Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.


Αθήνα 22-7-2021

Το Γραφείο Τύπου

 
 
 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Ο Ιμπεριαλιστικός πόλεμος στο Ιράν.

Δελτίο Τύπου Το Δ.Σ του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ Καταγγέλλει τη νέα στρατιωτική επίθεση του κράτους του Ισραήλ και των ΗΠΑ κατά του Ιράν σαν πράξη επιθετική, εγκληματική και επικίνδυνη. Σε συνδυασμό με τις πρόσφατε

 
 
 
Δελτίο Τύπου για τους 200 της Καισαριανής

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ 200 ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ   ”Απ’ τα ιερά τους κόκαλα,  πρώτη του Μάη και πάλι, θα ξεπηδήσει ο καθαρμός κι η λευτεριά του ανθρώπου.  Κι είναι χιλιάδες στην Ελλάδα όμοιοι Πα

 
 
 

Σχόλια


logotypo_smalle.png
ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
210-5249317, 210-5232602 | Αριστοτέλους 11-15

 

Copyright © 2019 pasas-deh.gr

bottom of page