top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Άλλη μια απώλεια για τον ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ

Ο ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ «μετράει» μια ακόμη σημαντική απώλεια. Ο συνάδελφος ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΒΕΡΓΙΤΣΗΣ, χθες 30/6/2022, ξεκίνησε για το τελευταίο του ταξίδι.

Ο συνάδελφος Χάρης -όπως τον αποκαλούσαμε- γεννήθηκε στην Κρήτη, το 1958. Σε ηλικία 16 χρονών ήρθε στην Αθήνα να φοιτήσει σε νυχτερινή Τεχνική Σχολή.

Το 1985 προσλαμβάνεται στη ΔΕΗ, όπου υπηρέτησε μέχρι τον Φλεβάρη του 2020 στην Περιοχή Πειραιά, οπότε συνταξιοδοτήθηκε.

Σε όλη τη διάρκεια του ενεργού του βίου στην Επιχείρηση μετείχε ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ μέσα από τις γραμμές της «ΕΣΚ-ΔΕΗ» και μετέπειτα της «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ».

Δημιούργησε οικογένεια αποκτώντας δύο παιδιά τα οποία διαπαιδαγώγησε και αυτά να συμμετέχουν στο κίνημα.

Μετά την συνταξιοδότησή του, γράφτηκε στον ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ όπου και πρωτοστάτησε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μέχρι την ημέρα της ασθένειάς του.

Εκ μέρους του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ αποχαιρετάμε με μεγάλη θλίψη τον εκλεκτό συνάδελφο-συναγωνιστή και μέλος του Συλλόγου μας, ΒΕΡΓΙΤΣΗ ΧΑΡΙΔΗΜΟ.

Η κηδεία του θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 2/7/2002 στις 11 το πρωί στο Νεκροταφείο του Σχιστού.

Αθήνα, 1/7/2022

Το Γραφείο Τύπου

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ

Η Κ.ΕΦ.ΕΠ του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ ανακοίνωσε τους υποψήφιους των εκλογών για τα Κεντρικά Όργανα του Συλλόγου. Αθήνα, 16/04/2024 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  No2 Συνεδρίασε σήμερα την 16η του μηνός Α

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ

Συνήλθε σήμερα η Κ.ΕΦ.ΕΠ του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  No1 Συνήλθε σήμερα την 4η του μηνός Απριλίου του έτους 2024 σε Σώμα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕΠ) του Σ

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Συνεδρίασε σήμερα 20/03/2024 το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ και αποφάσισε να προχωρήσουμε σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 27/03/2024, ημέρα Τετάρτη στην Αθήνα, στα

bottom of page