• ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

8 Μάρτη: Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τιμάμε την ιστορική επέτειο της 8ης Μάρτη, Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας διεκδικώντας μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.

Σπάμε τις αλυσίδες της σιωπής και της ανισοτιμίας.

Στηρίζουμε τα θύματα περιστατικών βίας σε βάρος γυναικών και ανήλικων παιδιών και αποκαλύπτουμε τις πραγματικές αιτίες της πολύμορφης βίας σε βάρος τους.

Ένα χρόνο από την έναρξη της πανδημίας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ανασφάλεια και τα αδιέξοδα σ’ όλες τις πλευρές της ζωής μας.


Δυναμώνουμε τη φωνή μας:

  • Για την κατάσταση που επικρατεί στα Νοσοκομεία με το δημόσιο σύστημα Υγείας της μιας νόσου, υποστελεχωμένο, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και εξοπλισμού, για τους υγειονομικούς.

  • Για τις χιλιάδες εργαζόμενους, τα παιδιά και εγγόνια μας που έχουν απολυθεί, είναι σε αναστολή ή δουλεύουν με τηλεργασία με σοβαρές δυσκολίες και χωρίς ωράρια.

  • Για την επίθεση στα μορφωτικά δικαιώματα τους.

  • Για την έλλειψη των αναγκαίων μέτρων προστασίας στους χώρους δουλειάς και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Καλούμε τις συναδέλφισσες να ενισχύσουν το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, μαζικοποιώντας τους συλλόγους της ΟΓΕ.

Δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα για Υγεία και ζωή με δικαιώματα.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση συνδικαλιστικών και μαζικών φορέων τη Δευτέρα 8 Μάρτη στις 5.30μμ στα Προπύλαια στην Αθήνα, στις 6.30μμ στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσ-νίκη και σε άλλες πόλεις.Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Ενημέρωση για τα αναδρομικά του 11μηνου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φορολογία «Αναδρομικών» 11μηνου Για πάνω από 10 χρόνια, όλες οι κυβερνήσεις, τσάκισαν τη ζωή μας με τις αντιλαϊκές και φορομπηχτικές πολιτικές που ακολούθησαν. Το ίδιο δύσκολη είναι κατάσ

Αναδρομικά από τα ειδικά επιδόματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για τη συνάντηση με το Γενικό Διευθυντή ΑΝΠΟ Αντιπροσωπεία του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ, μετά τη συνάντηση στις 5/7 με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ για τα αναδρομικά από τα ειδικά επιδ