top of page
Εικόνα συγγραφέαΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Τιμολόγιο Προσωπικού




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Διοίκηση της ΔΕΗ, που με την κατά βάση σύμφωνη γνώμη των εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ, εισηγήθηκε ουσιαστικά την κατάργηση της έκπτωσης στο τιμολόγιο του προσωπικού της ΔΕΗ, έλυσε τα χέρια της κυβέρνησης, η οποία χωρίς καμιά αντίσταση το πέρασε στο νόμο 4633/19.

Σήμερα, περίοδο παγκόσμιας επιδημίας και γενικής ανασφάλειας του κόσμου, φτάνουν στα σπίτια μας οι ετήσιοι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί, οι οποίοι παρότι αφορούν μικρό διάστημα (Ιανουάριος του 2020 μέχρι αρχές Μαρτίου) με τη νέα τιμολόγηση δείχνουν το που θα φτάσουν οι λογαριασμοί μας για το ρεύμα.

Δεν φτάνει όμως αυτό. Σε αρκετούς λογαριασμούς, από λάθος της ΔΕΗ, έγινε τιμολόγηση για τέσσερα χρόνια (2016-2020). Οι συνάδελφοι που πήραν τέτοιους λογαριασμούς να μην τους πληρώσουν και να περιμένουν την νέα διορθωμένη έκδοση του λογαριασμού τους.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σε όλες τις κρίσιμες περιόδους για το εργατικό λαϊκό κίνημα οι παρατάξεις της πλειοψηφίας σε Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και ΓΣΕΕ έβαζαν και συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στις αντιλαϊκές πολιτικές και να παραπέμπουν τα προβλήματα των εργαζομένων και συνταξιούχων στα δικαστήρια.

Οι συνταξιούχοι έχουμε πείρα, γνωρίζουμε ότι η όποια κατάκτηση των εργαζομένων, η όποια καθυστέρηση σε αντιλαϊκά μέτρα έγινε με διεκδικητικούς αγώνες και όχι με αποφάσεις δικαστηρίων, που ακόμα και θετικές να βγουν για τους εργαζόμενους, δεν υλοποιούνται. Γι’ αυτό να είμαστε υποψιασμένοι. Όταν όλο το προηγούμενο διάστημα ο Σύλλογός μας, η παράταξη της Αγωνιστικής Συνεργασίας στους εργαζόμενους, και το ΠΑΜΕ τους καλούσαν σε κινητοποιήσεις, αυτοί ήταν άφαντοι και σήμερα συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν με αγωγές και δικαστήρια!

Αθήνα, 7-4-2020

Το Γραφείο Τύπου

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

6ήμερη εκδρομή στη Σικελία

Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ προγραμμάτισε 6ήμερη εκδρομή στη Σικελία (Μπάρι – Ρήγιο – Αλμπερομπέλο - Κατάνια – Αίτνα – Συρακούσες – Ορτυγία –...

Comments


bottom of page