top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Παιδικές κατασκηνώσεις, Οδηγίες συμμετοχής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ AΣΦΑΛΙΣΗΣ            ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ  (Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω.) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΥΤΕΚΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ  Μυλλέρου 13 10436-Αθήνα                                                                                     Αρ. Πρωτ: 2485                                                                            Αθήνα: 22/5/2015 Πληροφορίες : Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Τηλέφωνο : 210- 5273727  Fax             : 210- 5222027 ΠΡΟΣ : ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

                         ΤΗΛΕΤΥΠΙΚΟ ΣΗΜΑ

Περίληψη : Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τα παιδιά των συνταξιούχων του Ομίλου ΔΕΗ  για το  έτος 2015.

  Σχετικά με το Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα :

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

α)   Αφορά τη συμμετοχή παιδιών από 6 ετών έως 15 ετών, που έχουν γεννηθεί από 1-1-2000 έως 31-12-2009 , συμπληρώνοντας την  συνημμένη ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ.        Διευκρινίζεται ότι στις ιδιωτικές κατασκηνώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε μια από τις τρεις (3 ) Α΄, Β΄ & Γ’ Κατασκηνωτικές  περιόδους.

β)   Σημειώνουμε επίσης ότι η ευθύνη μεταφοράς των παιδιών, προς και από τις ιδιωτικές κατασκηνώσεις, είναι του γονέα και επιβαρύνει αποκλειστικά αυτόν.

γ)  Οι γονείς που επιθυμούν να κάνουν χρήση συγκεκριμένου κατασκηνωτικού προγράμματος μπορούν να επιλέξουν την κατασκήνωση της αρεσκείας τους, αρκεί να είναι συμβεβλημένη με το ΤΑΥΤΕΚΩ.  

δ)  Η αίτηση που επισυνάπτεται, θα πρέπει να συμπληρωθεί ιδιοχείρως από τους συνταξιούχους, με προσοχή ως προς την ακρίβεια και πληρότητα των σχετικών στοιχείων και να σταλεί με curier στην  ΜΥΛΛΕΡΟΥ 13 στο Πρωτόκολλο στον 3ο όροφο 305 γραφείο για το  Τμήμα Παροχών Πρόνοιας Ασφαλισμένων ΚΑΠ-ΔΕΗ στην κ. Γεωργίου Δέσποινα.

Πέραν της αίτησης που θα καταθέσουν στα γραφεία της υπηρεσίας, για να εξασφαλίσουν την θέση του παιδιού τους, θα πρέπει να κλείσουν έγκαιρα οι ίδιοι θέση και στην κατασκήνωση της προτίμησής τους.   Σε περίπτωση μη υποβολής αίτησης συμμετοχής των παιδιών ή δεν κλείσουν θέση στην κατασκήνωση, η υπηρεσία δεν θα καταβάλει τα έξοδα του ημερήσιου τροφείου τα οποία θα επιβαρύνεται ο ίδιος ο γονέας.

ε)   Το ΤΑΥΤΕΚΩ  ορίζει επιτροπές ελέγχου για τις ιδιωτικές κατασκηνώσεις για αποφυγή τυχόν πλαστοπροσωπίας και μη δήλωσης πραγματικών ημερών παραμονής σε αυτές.        Σε περίπτωση που κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί πλαστοπροσωπία, εικονική δήλωση παραμονής παιδιών ή απουσία παιδιών από την κατασκήνωση, το ημερήσιο τροφείο θα καταβληθεί από τους ασφαλισμένους γονείς.

 στ)   Σημειώνεται ότι τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο ιδιωτικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα με την προσέλευσή τους στις κατασκηνώσεις θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα εξής έγγραφα: 1.    Ιατρική Βεβαίωση από τον θεράποντα ιατρό τους. 2.    Κάρτα Κατασκηνωτή με πρόσφατη φωτογραφία που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία το παιδιού και υπογεγραμμένη από την υπηρεσιακή μονάδα που κατατέθηκε η αίτηση. 3.    Υπεύθυνες  Δηλώσεις  Προσέλευσης  και Αποχώρησηςσυμπληρωμένη με ακρίβεια.   Τα πιο πάνω θα τα παραδίδουν στη Γραμματεία της κατασκήνωσης, για την διευκόλυνση και το καλύτερο έλεγχο των επιτροπών.

Προκειμένου να επιτύχουμε ακριβέστερο έλεγχο για τις ημέρες παραμονής, στην κατασκήνωση ο γονέας υποχρεούται να ενημερώσει (αποστολή FAX) στο 210-5222027  με Υπεύθυνη Δήλωση Οριστικής Αποχώρησης.

Οι Συνταξιούχοι από την περιφέρεια θα στείλουν τις Αιτήσεις  στα κεντρικά γραφεία  στη διεύθυνση Μυλλέρου 13 3Ος όροφος 307 γραφείο  με τηλέφωνο επικοινωνίας 210-5273727  Κα Γεωργίου  ενώ οι Συνταξιούχοι από την Αθήνα θα πρέπει να έρθουν οι ίδιοι στη Μυλλέρου 13 3Ος όροφος 307 γραφείο  το αργότερο μέχρι και 15/6/2015  ημέρα Δευτέρα για τα παιδιά που θα πάνε την Α’ Κατασκηνωτική Περίοδο, ενώ για την Β’ και Γ’ Κατασκηνωτική Περίοδο μέχρι και 26/6/2015 ημέρα Παρασκευή.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Μετά την αναγραφείσα ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, καμία αίτηση δεν θα γίνεται ΔΕΚΤΗ και όσες είναι εκπρόθεσμες θα είναι αυτόματα απορριπτέες.

  Σημειώνεται ότι θα πρέπει οι συνταξιούχοι να πηγαίνουν στα ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής τους στην ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ προκειμένου να την προσκομίσουν  στην κατασκήνωση της επιλογής τους.

Τέλος οι αποδέκτες του παρόντος παρακαλούνται για την ενημέρωση όλων των συνταξιούχων  τους.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ, και την κατάσταση με τις συμβεβλημένες κατασκηνώσεις με το ΤΑΥΤΕΚΩ  οι Συνταξιούχοι  μπορούν να βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Φορέα : tayteko.gr

                                                              Θεόδωρος Κ. Ντούφας                                                       Διευθυντής  Παροχών  Πρόνοιας

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Βράβευση μαθητών και φοιτητών, που διακρίθηκαν στις σπουδές τους κατά το σχολικό και ακαδημαϊκό έτος 2023-'24

Βράβευση μαθητών και φοιτητών, παιδιών των εργαζομένων και συνταξιούχων της Επιχείρησης που διακρίθηκαν στις σπουδές τους κατά το σχολικό και ακαδημαϊκό έτος 2023-'23. Για να δείτε ή να κατεβάσετε την

Σχόλια


bottom of page