• ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Ο ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις στις 10 Ιουνίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 9/6/2021


Ο ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ στηρίζει τους αγώνες του εργατικού ταξικού κινήματος που αναπτύσσονται απέναντι στο νομοσχέδιο – έκτρωμα που φέρνει η κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή.

Με το νέο νομοσχέδιο διαλύονται κυριολεκτικά οι εργασιακές σχέσεις με την κατάργηση του 8ωρου, τις απλήρωτες υπερωρίες, τις ατομικές συμβάσεις, την επέκταση των ευέλικτων μορφών εργασίας και των απολύσεων, ενώ θέτει νέα εμπόδια στις απεργίες και στη συνδικαλιστική δράση. Δεν αφήνει τίποτα όρθιο! Κάνει την ανατροπή του αιώνα! Σμπαραλιάζεται έτσι, η ζωή των εργαζομένων!


Σκλάβοι στον 21ο αιώνα, δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας.


Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις. Πορευόμαστε μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μας στον κοινό αγώνα για την άμεση απόσυρση και εξαφάνιση του αντεργατικού νομοσχεδίου, που μας γυρίζει πίσω στον εργασιακό μεσαίωνα.

Μαζί να παλέψουμε και να απαιτήσουμε την κατάργηση όλης της αντεργατικής - αντιασφαλιστικής νομοθεσίας, που στόχο έχει το τσάκισμα σε ό,τι με αγώνες και θυσίες έχουν κατακτήσει η εργατική τάξη και ο λαός στη μακρόχρονη αγωνιστική τους πορεία, προκειμένου να αυξάνονται τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ


ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ 9,30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

Αθηνάς και ΟΜΟΝΟΙΑ

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επιστροφή αναδρομικών, ειδικών επιδομάτων στους συνταξιούχους ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ,ΑΔΜΗΕ

Ο Σύλλογός μας με παρέμβασή του στους επικεφαλής των ΔΕΗ,ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ, ζήτησε την άμεση καταβολή των αναδρομικών των ειδικών επιδομάτων στους συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν μετά την 1-10-2019.

Περίπατος – Ξενάγηση στην Οθωμανική Αθήνα

Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Σ-ΔΕΗ, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, προγραμμάτισε περίπατο με ξενάγηση στην Οθωμανική Αθήνα, την Κυριακή 13/6 και ώρα 10.30 το πρωί στ

Στην μνήμη του ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΗ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ (ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ) στη μνήμη του συνάδελφου ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΗ που το 40ήμερο μνημόσυνο του γίνεται την ΚΥΡΙΑΚΗ 30 Μαΐου 2021 και ώρα 10:15 πμ στο Νεκροταφε