top of page
Εικόνα συγγραφέαΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Αναδρομικά από τα ειδικά επιδόματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τη συνάντηση με το Γενικό Διευθυντή ΑΝΠΟ


Αντιπροσωπεία του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ, μετά τη συνάντηση στις 5/7 με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ για τα αναδρομικά από τα ειδικά επιδόματα των εργαζομένων στην επιχείρηση, που σήμερα είναι συνταξιούχοι, συναντήθηκε στις 21/7 με το Γενικό Διευθυντή των Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης (ΓΔ/ΑΝΠΟ).


Ο Γενικός Διευθυντής, όπως και o Προέδρος της ΔΕΗ, ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης επειδή σχεδόν όλοι όσοι έχουν αποχωρήσει ήταν στο πλαφόν, εκτός ίσως από ορισμένες εξαιρέσεις, και επομένως δεν θα τους αποδίδονταν τα αναδρομικά που δικαιούνταν ακόμα και αν είχε ληφθεί μέριμνα στη ΣΣΕ.


Εμείς επιμείναμε ότι γνωρίζουμε τα στοιχεία αρκετών συναδέλφων που δεν ήταν στο πλαφόν και ενδεικτικά καταθέσαμε σχετική κατάσταση.

Αλλά ακόμα και ένας να δικαιούταν τα αναδρομικά θα έπρεπε να του είχαν αποδοθεί, για να μην υπάρχει άνιση μεταχείριση των εργαζομένων της περιόδου 1ος/2019 – 5ος/2020.


Ο ΓΔ/ΑΝΠΟ δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τα στοιχεία που καταθέσαμε, δεν δεσμεύτηκε όμως ότι θα δώσει λύση στο πρόβλημα.


Ο Σύλλογος θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το θέμα που έχει προκύψει με τα υπόψη αναδρομικά.


Επίσης, του θέσαμε το ζήτημα για το χρόνο στρατιωτικής θητείας των συναδέλφων της Σχολής Μαθητείας ΔΕΗ, για το οποίο δεν μας έδωσε σαφή απάντηση.


Καλούμε τους συνταξιούχους να έχουν εμπιστοσύνη και να συσπειρωθούν στο Σύλλογο.

Να μην παρασύρονται από τα σωματεία «ντίλερ» των μεγαλοδικηγορικών γραφείων.


Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.


Αθήνα 22-7-2021

Το Γραφείο Τύπου

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page