• ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Άλλη μια απώλεια για τον ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ

Ο ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ «μετράει» μια ακόμη σημαντική απώλεια. Ο συνάδελφος ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΒΕΡΓΙΤΣΗΣ, χθες 30/6/2022, ξεκίνησε για το τελευταίο του ταξίδι.

Ο συνάδελφος Χάρης -όπως τον αποκαλούσαμε- γεννήθηκε στην Κρήτη, το 1958. Σε ηλικία 16 χρονών ήρθε στην Αθήνα να φοιτήσει σε νυχτερινή Τεχνική Σχολή.

Το 1985 προσλαμβάνεται στη ΔΕΗ, όπου υπηρέτησε μέχρι τον Φλεβάρη του 2020 στην Περιοχή Πειραιά, οπότε συνταξιοδοτήθηκε.

Σε όλη τη διάρκεια του ενεργού του βίου στην Επιχείρηση μετείχε ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ μέσα από τις γραμμές της «ΕΣΚ-ΔΕΗ» και μετέπειτα της «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ».

Δημιούργησε οικογένεια αποκτώντας δύο παιδιά τα οποία διαπαιδαγώγησε και αυτά να συμμετέχουν στο κίνημα.

Μετά την συνταξιοδότησή του, γράφτηκε στον ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ όπου και πρωτοστάτησε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μέχρι την ημέρα της ασθένειάς του.

Εκ μέρους του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ αποχαιρετάμε με μεγάλη θλίψη τον εκλεκτό συνάδελφο-συναγωνιστή και μέλος του Συλλόγου μας, ΒΕΡΓΙΤΣΗ ΧΑΡΙΔΗΜΟ.

Η κηδεία του θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 2/7/2002 στις 11 το πρωί στο Νεκροταφείο του Σχιστού.

Αθήνα, 1/7/2022

Το Γραφείο Τύπου

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

49 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου τα μηνύματά του παραμένουν επίκαιρα και ζωντανά. Τιμώντας την ιστορική επέτειο, συμμετέχουμε μαζικά στην αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση και πορεία στην πρεσβε

Το ΔΣ του Συλλόγου μας απέστειλε στον Πρόεδρο της ΔΕΗ Α.Ε το παρακάτω αίτημα για συνάντηση σχετικά με το ζήτημα των αναδρομικών για τα ειδικά επιδόματα. Αθήνα 14/11/2022 Κύριε Πρόεδρε Έχουν περάσει ήδ