• ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Ο ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ απαντά στον κ. Πέτσα

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Πέτσα, ο ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η κυβέρνηση αντί να πάρει μέτρα ανακούφισης για το δύσκολο χειμώνα που μας περιμένει, διαιωνίζει και ενισχύει όλους τους παράγοντες που ευθύνονται για την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, την επίθεση στο εργατικό - λαϊκό εισόδημα, και μας καλεί να «προσαρμόσουμε» κι άλλο τις ανάγκες και τις διεκδικήσεις μας προς τα κάτω.

Στο όνομα αυτής της προσαρμογής ήρθαν οι προκλητικές-κυνικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στ. Πέτσα ότι: «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»!

Οι συνταξιούχοι τους απαντάμε ότι: συνταξιούχοι και εργαζόμενοι δεν έχουμε κανένα όφελος να «προσαρμόσουμε» τις ανάγκες μας στην κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και θα αντιπαλέψουμε όσους υπηρετούν τέτοιες πολιτικές και τέτοιες απόψεις.

Αθήνα, 14/9/2022


Το Γραφείο Τύπου


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

49 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου τα μηνύματά του παραμένουν επίκαιρα και ζωντανά. Τιμώντας την ιστορική επέτειο, συμμετέχουμε μαζικά στην αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση και πορεία στην πρεσβε

Το ΔΣ του Συλλόγου μας απέστειλε στον Πρόεδρο της ΔΕΗ Α.Ε το παρακάτω αίτημα για συνάντηση σχετικά με το ζήτημα των αναδρομικών για τα ειδικά επιδόματα. Αθήνα 14/11/2022 Κύριε Πρόεδρε Έχουν περάσει ήδ