top of page

Κατατέθηκε στη Βουλή το Νομοσχέδιο ενάντια στις διαδηλώσεις.

  • Εικόνα συγγραφέα: ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
    ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
  • 4 Ιουλ 2020
  • διαβάστηκε 1 λεπτά

Σχετικά με το περιεχόμενο του Νομοσχεδίου για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, ο Σύλλογος εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι συνταξιούχοι και από την πείρα μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι με τη μαζική -αγωνιστική συμμετοχή μας στη δράση του εργατικού-λαϊκού-συνταξιουχικού κινήματος, λύσαμε προβλήματα και βελτιώσαμε τη θέση μας.

Το νομοσχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων που έφερε στη βουλή η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι αντιδραστικό στο σύνολό του και στόχο έχει να συκοφαντήσει συλλήβδην τους εργατικούς-λαϊκούς-αγώνες, να χειραγωγήσει συνειδήσεις κυρίως των νέων ανθρώπων ότι οι διαδηλώσεις, οι διεκδικήσεις είναι κάτι εγκληματικό.

Αντί η κυβέρνηση να σκύψει και να δώσει λύσεις στα προβλήματα των συνταξιούχων, που επί μια 10ετία έχουν υποστεί περικοπές στις συντάξεις τους πάνω από 40%, τώρα απαιτεί να μη διεκδικούμε και να μην αγωνιζόμαστε.

Καλούμε την κυβέρνηση να ακούσει τη φωνή των συνδικάτων, των μαζικών φορέων, των συνταξιούχων και να αποσύρει τώρα το νομοσχέδιο. Της κάνουμε γνωστό ότι αν δεν ακούσει τη φωνή μας και προχωρήσει στην ψήφισή του και αυτός ο νόμος θα έχει την κατάληξη που είχαν όλα τα αυταρχικά κατασταλτικά αντιλαϊκά νομοθετήματα. Να καταργηθεί στην πράξη.

Καλούμε τα μέλη να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση με μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 9 Ιουλίου, για να υπερασπιστούμε τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας. Να υπερασπιστούμε τη ζωή των παιδιών και των εγγονιών μας.

Στην Αθήνα στις 8μ.μ στο Σύνταγμα, στη Θεσσαλονίκη στις 8μ.μ στο Άγαλμα Βενιζέλου και σε όλες τις πόλεις που έχει διοργανωθεί.

Αθήνα,03-07-2020

Το Γραφείο Τύπου

 
 
 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Δελτίο τύπου για την ανατίναξη των εκσκαφέων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η πρόσφατη ανατίναξη των εκσκαφέων της ΔΕΗ στην Μαυροπηγή Κοζάνης αποτελεί μια ενέργεια με ιδιαίτερο συμβολισμό. Αποτυπώνει με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την εσκεμμένη καταστροφή των παραγ

 
 
 
Πρόγραμμα εκδρομής στην Πολωνία 11/6/2026

6ήμερη εκδρομή στην Πολωνία ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ 6 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ 1η μέρα, 11 Ιουνίου: ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΣΟΒΙΑ Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ, ΕΙΣΟΔΟΣ 3 στις 08:15πμ, όπ

 
 
 
Ανακοίνωση για την Εργατική Πρωτομαγιά

Ανακοίνωση 140 χρόνια από την εξέγερση του Σικάγο το 1886, δυναμώνουμε τους σύγχρονους μεγάλους αγώνες των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στο κεφάλαιο και την εξουσία

 
 
 

Σχόλια


logotypo_smalle.png
ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
210-5249317, 210-5232602 | Αριστοτέλους 11-15

 

Copyright © 2019 pasas-deh.gr

bottom of page