• ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Κατατέθηκε στη Βουλή το Νομοσχέδιο ενάντια στις διαδηλώσεις.

Σχετικά με το περιεχόμενο του Νομοσχεδίου για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, ο Σύλλογος εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι συνταξιούχοι και από την πείρα μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι με τη μαζική -αγωνιστική συμμετοχή μας στη δράση του εργατικού-λαϊκού-συνταξιουχικού κινήματος, λύσαμε προβλήματα και βελτιώσαμε τη θέση μας.

Το νομοσχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων που έφερε στη βουλή η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι αντιδραστικό στο σύνολό του και στόχο έχει να συκοφαντήσει συλλήβδην τους εργατικούς-λαϊκούς-αγώνες, να χειραγωγήσει συνειδήσεις κυρίως των νέων ανθρώπων ότι οι διαδηλώσεις, οι διεκδικήσεις είναι κάτι εγκληματικό.

Αντί η κυβέρνηση να σκύψει και να δώσει λύσεις στα προβλήματα των συνταξιούχων, που επί μια 10ετία έχουν υποστεί περικοπές στις συντάξεις τους πάνω από 40%, τώρα απαιτεί να μη διεκδικούμε και να μην αγωνιζόμαστε.

Καλούμε την κυβέρνηση να ακούσει τη φωνή των συνδικάτων, των μαζικών φορέων, των συνταξιούχων και να αποσύρει τώρα το νομοσχέδιο. Της κάνουμε γνωστό ότι αν δεν ακούσει τη φωνή μας και προχωρήσει στην ψήφισή του και αυτός ο νόμος θα έχει την κατάληξη που είχαν όλα τα αυταρχικά κατασταλτικά αντιλαϊκά νομοθετήματα. Να καταργηθεί στην πράξη.

Καλούμε τα μέλη να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση με μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 9 Ιουλίου, για να υπερασπιστούμε τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας. Να υπερασπιστούμε τη ζωή των παιδιών και των εγγονιών μας.

Στην Αθήνα στις 8μ.μ στο Σύνταγμα, στη Θεσσαλονίκη στις 8μ.μ στο Άγαλμα Βενιζέλου και σε όλες τις πόλεις που έχει διοργανωθεί.

Αθήνα,03-07-2020

Το Γραφείο Τύπου

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Εφαρμογή των μέτρων λόγω κορωνοϊού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι, λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης, ο Σύλλογος αναστέλλει τις δραστηριότητές του και τα Γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την άρση των

Δελτίο Τύπου για τα αναδρομικά

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ / ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι η Ένσταση/Αίτηση Θεραπείας αφορά τα αναδρομικά του 11μήνου για τις κύριες συντάξεις και μόνο για τους νόμους 4051 και

ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
210-5249317, 210-5232602 | Αριστοτέλους 11-15

 

Copyright © 2019 pasas-deh.gr