top of page

Καταγγελία σχετικά με το Συνέδριο της ΓΣΕΕ

  • Εικόνα συγγραφέα: ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
    ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
  • 14 Απρ
  • διαβάστηκε 1 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ (ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ), είναι ο μαζικότερος σύλλογος στο χώρο των συνταξιούχων πανελλαδικά, είναι μέλος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και μέσω της Ομοσπονδίας συμμετέχει με τους αντιπροσώπους του σε όλες τις διαδικασίες της ΓΣΕΕ.

Παραμονές του 39ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ και ενώ υλοποιήσαμε την εγκύκλιο για το συνέδριο (εισιτήρια-διαμονή) έκπληκτοι ενημερωθήκαμε, από υπάλληλο της ΓΣΕΕ, ότι δεν χρειάζεται να συμμετέχουμε στο συνέδριο!

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια του πραξικοπηματικού αποκλεισμού των συνταξιούχων αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Δηλώνουμε ότι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι θα πάρουμε μέρος στο συνέδριο και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αποκόψει το συνταξιουχικό κίνημα από το εργατικό.

Αθήνα, 14/4/2026

Το Γραφείο Τύπου

 
 
 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Ανακοίνωση για την Εργατική Πρωτομαγιά

Ανακοίνωση 140 χρόνια από την εξέγερση του Σικάγο το 1886, δυναμώνουμε τους σύγχρονους μεγάλους αγώνες των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στο κεφάλαιο και την εξουσία

 
 
 

Σχόλια


logotypo_smalle.png
ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
210-5249317, 210-5232602 | Αριστοτέλους 11-15

 

Copyright © 2019 pasas-deh.gr

bottom of page