• ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Δελτίο Τύπου για την προσφορά του Συλλόγου στο ΤΑΠ/ΔΕΗ

Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ, όπως έχει αποδείξει, αγωνίζεται με όλα τα μέσα για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα όλων των συνταξιούχων.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ στο ΤΑΠ/ΔΕΗ

Συνταξιούχοι και εργαζόμενοι καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις δυσκολίες και τις ελλείψεις στο Ασφαλιστικό σύστημα, τόσο στην Υγεία όσο και στις υπηρεσίες, επειδή η κυβέρνηση δε διαθέτει τα απαραίτητα κονδύλια.

Η κατάσταση στον ΕΦΚΑ/ΤΑΠ/ΔΕΗ έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ό,τι χαλάει δεν επισκευάζεται!!!

Για μεγάλο διάστημα το κτίριο της Μυλλέρου ήταν χωρίς ασανσέρ και αναγκάζονταν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι να ανεβαίνουν και 6 ορόφους με τα πόδια.

Μέτρα προστασίας (απολυμαντικά κλπ) ουσιαστικά δεν διατίθενται από τον ΕΦΚΑ.

Η απονομή εφάπαξ και επικουρικών συντάξεων καθυστερεί γιατί χάλασε το φωτοτυπικό!!! Γι’ αυτό το λόγο από τον Αύγουστο του 2020 δεν έχουν διακινηθεί οι οριστικές αποφάσεις κύριας σύνταξης και οι απονομές λόγω χηρείας. Αν σ’ αυτήν την κατάσταση προσθέσουμε τα μέτρα λόγω κορονοϊού (εκ περιτροπής εργασία, τηλεργασία κλπ) η καθυστέρηση μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ συμμερίζεται την αγανάκτηση τόσο των συναδέλφων που περιμένουν το εφάπαξ και την επικουρική σύνταξη, όσο και τους εργαζόμενους που δεν έχουν τα μέσα για να δουλέψουν. Πήρε την απόφαση να διαθέσει το απαραίτητο ποσό για να φωτοτυπηθούν οι αποφάσεις κύριας σύνταξης (περίπου 10.000 αντίτυπα) για να προχωρήσουν οι απονομές εφάπαξ και επικουρικών σε όλους τους συνταξιούχους ανεξάρτητα από το σωματείο που ανήκουν.

Επίσης αποφάσισε την κάλυψη της δαπάνης για την επισκευή του φωτοτυπικού στη Μυλλέρου και τον εφοδιασμό με αντισηπτικά για την προστασία των εργαζομένων στο κτίριο.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ, όπως έχει αποδείξει, αγωνίζεται με όλα τα μέσα για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα όλων των συνταξιούχων.

Αθήνα, 30/10/2020

Το Γραφείο Τύπου

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Εφαρμογή των μέτρων λόγω κορωνοϊού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι, λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης, ο Σύλλογος αναστέλλει τις δραστηριότητές του και τα Γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την άρση των

Δελτίο Τύπου για τα αναδρομικά

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ / ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι η Ένσταση/Αίτηση Θεραπείας αφορά τα αναδρομικά του 11μήνου για τις κύριες συντάξεις και μόνο για τους νόμους 4051 και

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Ο Σύλλογός μας σε όλη την πορεία του λειτουργεί με αποκλειστικό κριτήριο τα συμφέροντα των συναδέλφων και ακολουθεί τη γραμμή της αγωνιστικής διεκδίκησης και της στήριξης του

ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
210-5249317, 210-5232602 | Αριστοτέλους 11-15

 

Copyright © 2019 pasas-deh.gr