• ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Δελτίο Τύπου για τα αναδρομικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ σε όλη την πορεία του έχει αποδείξει ότι παλεύει με υπευθυνότητα για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αφορούν τα μέλη του, αλλά και στα γενικότερα προβλήματα των συνταξιούχων.

Με αυτή τη στάση του κατάκτησε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των συνταξιούχων και είναι ο μαζικότερος Σύλλογος συνταξιούχων πανελλαδικά.

Η κυβέρνηση της ΝΔ ψήφισε την απαράδεκτη τροπολογία για την επιστροφή των αναδρομικών από τους αντισυνταγματικούς νόμους 4051 και 4093 του 2012. Με την τροπολογία αυτή επιστρέφει στους συνταξιούχους το 35% των αναδρομικών που περιμέναμε αφού νομοθέτησε μόνο για τις κύριες συντάξεις και μάλιστα με το εκβιαστικό δίλημμα ότι με την καταβολή αυτού του πετσοκομμένου ποσού «αποσβέννυνται» (διαγράφονται) οι άλλες αξιώσεις των συνταξιούχων, «για ποσά που αντιστοιχούν σε περικοπές, μειώσεις και καταργήσεις κύριων, επικουρικών συντάξεων, επιδομάτων αδείας και εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα»...

Καλούμε τους συναδέλφους, να δείξουν εμπιστοσύνη στο Σύλλογο. Να μην παρασυρθούν από τους ντίλερ των μεγαλοδικηγορικών γραφείων που για άλλη μια φορά τους προτρέπουν να τρέχουν στα δικαστήρια.

Υπεύθυνα ο Σύλλογος αφού κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς (Υπουργεία, ΕΦΚΑ κλπ), θα εκτιμήσει την κατάσταση και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα ενημερώσει τα μέλη του για τις όποιες ενέργειες κρίνονται απαραίτητες.

Αθήνα, 28-08-2020

Το Γραφείο Τύπου

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Συλλυπητήρια στον συνάδελφο Σκανδάλη Κώστα

Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε οτι το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα ο γιος του μέλους του Δ.Σ του Συλλόγου μας, συν. Σκανδάλη Κώστα. Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ συμπάσχει στο μεγάλο του

ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ
210-5249317, 210-5232602 | Αριστοτέλους 11-15

 

Copyright © 2019 pasas-deh.gr