• ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Αναδρομικά

Για μια ακόμη φορά κυβέρνηση «εμπαίζει» τους συνταξιούχους. Τα πολυδιαφημιζόμενα "αναδρομικά", που περίμεναν οι συνταξιούχοι με πάνω από 30 χρόνια δουλειάς και πάλι δεν αποδόθηκαν!

Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ μέσα από τη ΣΕΑ Συνταξιούχων καταγγέλλει την κυβέρνηση και την καλεί να αποδώσει άμεσα τα χρήματα στους δικαιούχους.

Δελτίο Τύπου

Για την μη εφαρμογή του Νόμου 4670/2020 για την διόρθωση του συντελεστή αναπλήρωση στις συντάξεις


Η ΣΕΑ των συνταξιούχων εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τη συνεχιζόμενη κοροϊδία της κυβέρνησης, η οποία παρά τις υποσχέσεις της και την προβολή που έγινε από τα Μ.Μ.Ε, δεν κατέβαλε τα χρήματα των συνταξιούχων με πάνω από 30 χρόνια εργασίας. Αυτή η κοροϊδία συνεχίζεται από την δημοσίευση του νόμου 4670/20. Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά επικαλείται τα λογισμικά προβλήματα των ιδιωτικών εταιριών που έχουν αναλάβει αυτή την υποχρέωση. Όταν όμως πρόκειται για περικοπές στις συντάξεις τα λογισμικά είναι έτοιμα. Οι τεχνοκράτες επενδυτές των ιδιωτικών ασφαλιστικών που θα αναλάβουν τις νέες επικουρικές, έτσι θα συμπεριφέρονται.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι αυτά τα χρήματα τελικά τα δικαιούνται ελάχιστοι συνταξιούχοι και σε καμιά περίπτωση δεν αντισταθμίζουν τις μεγάλες περικοπές που έχει δεχθεί το σύνολο των 2.5 εκατομμυρίων συνταξιούχων. Ακόμη σε πείσμα της κυβέρνησης που διαστρεβλώνει μαζί με τα παπαγαλάκια της των ΜΜΕ και μερίδας του τύπου αυτή την αλήθεια, που κάθε ημέρα προπαγανδίζουν ότι οι συνταξιούχοι δεν έχουν χάσει τίποτα τους απαντάμε ότι : Οι συνταξιούχοι από τις περικοπές που έχουν δεχθεί στις κύριες - επικουρικές συντάξεις, τα δώρα, το ΕΚΑΣ πληρώνουν 8 δισεκατομμύρια κάθε χρόνο. Ακόμη από τα ασφαλιστικά τους ταμεία κουρεύτηκαν δεκάδες δισεκατομμύρια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Η κυβέρνηση να σταματήσει τον εμπαιγμό στο σύνολο των συνταξιούχων και άμεσα να αποδώσει τα χρήματα στους δικαιούχους που δικαιούνται από τον Οκτώβριο του 2019. Και εμείς κάνουμε γνωστό στους πάντες ότι όλα αυτά που μας έχουν περικοπεί τα διεκδικούμε αγωνιστικά γιατί είναι δικά μας χρήματα, δουλεμένα με τον αγώνα μιας ζωής.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Ανακοίνωση Νο 1 της Κ.ΕΦ.ΕΠ του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No1 Συνήλθε σήμερα την 9η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2021 σε Σώμα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕΠ) του Συλλόγου, που εκλέχθηκε στη Γεν. Συνέλευση τη

Έκφραση συμπαράστασης του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για την έκφραση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Εύβοιας Η Διοίκηση του ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους πληγέντες πυρόπληκτους της