• ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ

Έναρξη της πολιτιστικής δραστηριότητας του Συλλόγου.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιοριστικών μέτρων ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ξεκινάει τις πολιτιστικές-μορφωτικές δραστηριότητες για τα μέλη του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ


Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιοριστικών μέτρων ο ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ξεκινάει τις πολιτιστικές-μορφωτικές δραστηριότητες για τα μέλη του.

· Συνεχίζουμε τα μαθήματα ζωγραφικής

· Ξεκινάμε μαθήματα κεραμικής

· Προγραμματίσαμε επίσκεψη με ξενάγηση στην έκθεση «ΧΑΡΑΚΤΙΚΉ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ»

Τα μαθήματα ζωγραφικής ξεκινάνε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι και θα γίνονται κάθε Τετάρτη.

Τα μαθήματα κεραμικής θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι και θα γίνονται κάθε Δευτέρα.

Η επίσκεψη στην έκθεση ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, λόγω περιοριστικών μέτρων θα γίνει σε 2 ημερομηνίες: Παρασκευή 11/2 και Κυριακή 13/2 και ώρα 11.00 πρωί στην αίθουσα «Νίκος Κεσσανλής», της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256-Ταυρος. Η ξενάγηση διαρκέσει περίπου 2 ώρες και η συνάντηση και για τις δυο ξεναγήσεις θα είναι στις 10.45 στην είσοδο της Σχολής.

Δηλώσεις συμμετοχής για όλες τις δραστηριότητες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2105249317 καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, για την ξενάγηση μέχρι την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου.


Η πολιτιστική Επιτροπή

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Σύμφωνα με τελευταία απόφαση του e-ΕΦΚΑ σε ότι αφορά την χορήγηση των κοινωνικών επιδομάτων (εξωιδρυματικό, παραπληγικό κλπ.) στους συνταξιούχους πρώην ΤΑΠ-ΔΕΗ, η διαδικασία πλέον θα γίνεται μέσω του

Απονομή ηθικών επαίνων και δώρων των παιδιών εργαζομένων και συνταξιούχων του ΔΕΔΔΗΕ της Επιχείρησης που διακρίθηκαν στις σπουδές τους κατά το Σχολικό και Ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Για λεπτομέρειες κ

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Πέτσα, ο ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η κυβέρνηση αντί να πάρει μέτρα ανακούφισης για το δύσκολο χειμώνα που μας περιμένει, διαιωνί